Søk

Du er her:

DRIFTSBYGNINGER

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA)er den største forhandleren av innendørsmekanisering i vårt område. Vi leverer utstyr og hjelper deg å planlegge løsninger innen innredning, ventilasjon, melking, utgjødsling, utfôring av grovfôr og kraftfôr m.m.


 • Frivillig melking

  Melkeproduksjon er krevende, det blir fort lange dager med hardt arbeid. Melkinga tar tid og er samtidig hjertet i virksomheten din. Vi har en løsning som kan gjøre denne viktige jobben utrettelig gjennom hele døgnet og la deg fokusere på andre viktige oppgaver.

 • Nytt magasin i posten

  Vi er stolte over å presentere det nye nummeret av magasinet Vårt Felleskjøp. Igjen har vi latt oss imponere av dyktige og stolte bønder. Les om bøndene på Brusand som fikk stor hjelp av helgjødsel, om Lasse Asbjørn Tvedt som har jobbet hardt og oppnådd ytelse på hele 11700 kg EKM. m.m

 • Nytt sauefjøs på Evje

  I går var det åpning av nytt sauefjøs hos Svein og Marit Reiersen. Det flotte bygget er reist i tømmer og vil huse 200 vinterfôra sau. Selveste ordføreren hadde tatt turen og hadde den offisielle åpningen.

 • Nå kan du få faktura pr e-post

  Felleskjøpet Rogaland Agder kan nå tilby utsendelse av faktura elektronisk. E-Faktura gir deg full oversikt, er køfri og en miljøvennlig betalingsform. Med elektornisk faktura vil du få tilsendt dine fakturaer pr e-post som PDF-fil.

 • Fjernoppkopling og fjernrådgivning hos melkeprodusentene

  Moderne gårder blir stadig mer avanserte, fjernoppkopling av funksjoner via internett øker raskt i popularitet i følge data fra DeLaval, den ledende leverandøren av systemer og løsninger som forbedrer resultatet på melkeproduserende gårder.

Viser fra 1 til 5 av totalt 18 artikler

Kontakt oss på driftsbygninger

Ønsker du tilbud eller informasjon om våre produkter og tjenester ta kontakt.

  Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA