Søk

Du er her:

DRIFTSBYGNINGER

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA)er den største forhandleren av innendørsmekanisering i vårt område. Vi leverer utstyr og hjelper deg å planlegge løsninger innen innredning, ventilasjon, melking, utgjødsling, utfôring av grovfôr og kraftfôr m.m.


 • Nå kan du få faktura på e-post

  Felleskjøpet Rogaland Agder kan nå tilby utsendelse av faktura elektronisk. E-Faktura gir deg full oversikt, er køfri og en miljøvennlig betalingsform. Med elektornisk faktura vil du få tilsendt dine fakturaer pr e-post som PDF-fil.

 • Slik kan du unngå heng i kraftfôrtanken

  En av de viktigste årsakene til heng i kraftfôrtanken kan være sommervarmen og store temperaturforskjeller mellom dag og natt.

 • Stor åpningsfest i Åmli

  8 bønder i Aust Agder satser stort i Aust Agder. Det er etablert nytt fellesbeite på Gjøvdal i Åmli kommune. Tirsdag 8. juli 2014 var det stor feiring i forbindelse med åpning av ny driftsbygning.

 • Hestekatalogen 2014

  Dyrehold krever praktisk utstyr med høy kvalitet som fungerer og holder. I denne katalogen fra DeLaval finner du mye nyttig produktinformasjon og gode tips til hestehold.

 • Husk reingjøring av kraftfôrsiloen

  Faren for utvikling av midd og mugg er størst i den varme årstiden. Vi minner derfor om å vaske siloene. Kraftfôrsiloen bør tømmes og reingjøres minst 4 ganger i året. Dette for å unngå at det danner seg skadelige organismer som kan smitte nytt kraftfôr som blir fylt på siloen.

Viser fra 1 til 5 av totalt 21 artikler

Kontakt oss på driftsbygninger

Ønsker du tilbud eller informasjon om våre produkter og tjenester ta kontakt.

  Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA