Søk

Du er her:

PLANTEKULTUR

Økt lønnsomhet for bonden

Utvalget av såvarer, gjødsel, kalk, ensileringsmidler og enkelte plantevernmidler, skal bidra til å gi god lønnsomhet i planteproduksjonen på din gard. Felleskjøpet Rogaland Agder bruker mye tid og ressurser på en kontinuerlig utvikling og fornying av sortimentet, variasjonen i dyrkingsvilkårene i regionen er stor, og bredden i sortimentet er derfor tilsvarende.

 • Helgjødsel ble løsningen

  Etter mange år med dårlig tilvekst på lamma, gjorde disse bøndene på Brusand et krafttak for å finne nye muligheter. De engasjerte fagfolk både i Nortura og NMBU på Høyland, og ikke minst begynte de å studere faglitteratur selv, summert gav dette gode sluttresultat og økonomisk gevinst.

 • Nytt magasin i posten

  Vi er stolte over å presentere det nye nummeret av magasinet Vårt Felleskjøp. Igjen har vi latt oss imponere av dyktige og stolte bønder. Les om bøndene på Brusand som fikk stor hjelp av helgjødsel, om Lasse Asbjørn Tvedt som har jobbet hardt og oppnådd ytelse på hele 11700 kg EKM. m.m

 • Kornmottak på Lagmannsholmen også i 2014

  Det blir som tidligere år kornmottak på Lagmannsholmen i Kristiansand også høsten 2014. Dette blir siste året vi har kornmottak i dette bygget. Det jobbes med å etablere alternativer for kornmottaket på Lagmannsholmen etter årets kornsesong.

 • Ingen fare for heartblead på fkra.no

  Norske myndigheter advarer nå mot det som kan være den største sikkerhetskatastrofen i internett-historien. Det rådes at en bytter passordene på alle nettsider for å unngå misbruk. Vår nettløsning er ikke rammet av denne sikkerhetstabben.

 • Plantekulturkatalogen 2014

  Vi vet mange har ventet på denne, har du ikke fått den kan du laste den ned og lese den her. Vi ønsker at katalogen skal være en god veiviser for dine valg av driftsmidler i sesongen 2014. God våronn og lykke til med årets vekstsesong!

Viser fra 16 til 20 av totalt 73 artikler

Vi gjør oppmerksom på!

Alle plantekulturprodukter kan i perioder ha leveringstid på inntil 10 dager.

I forbindelse med høytider og ferier kan leveringstiden være noe lenger.

Dersom du skal bestille kraftfôr- og plantekulturprodukter i samme leveranse vil du få 2 datoer for leveranser.

Ta kontakt med våre konsulenter for faglige råd.

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA