FJØR OPPDRETT LETT PELLETS 25 KG

Dette kraftfôret kan brukes som eneste fôr til voksne dyr, der dyrene har fri tilgang til fôr. Kan gjerne kombineres med hele kort, mais, matrester osv. 

Dette fôret kan brukes som eneste fôr til voksne dyr, der dyrene har fri tilgang til fôr. Kan gjerne kombineres med hele kort, mais, matrester osv. 

Fôret inneholder moderat mengde med kalsium og tilskudd med kalsium bør gis ved siden av. Fôret er ikke egnet til kyllinger eller dyr i sterk vekst.

Tips: * Gi Skjellsand eller Strøsingel Agri krås til dine fjørfe. Dette er en god måte og tilføre mer kalsium i fôrrasjonen og gir aktivisering hos dyrene. Husk alltid rent og friskt vann til dine fjørfe!

Mengde: Fri tilgang.

 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640