DRIFTSBYGNINGER

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA)er den største forhandleren av innendørsmekanisering i vårt område. Vi leverer utstyr og hjelper deg å planlegge løsninger innen innredning, ventilasjon, melking, utgjødsling, utfôring av grovfôr og kraftfôr m.m.


 • Fornøyd med automatisk fôring av lam

  Kjetil Gjedrem har gått til anskaffelse av DeLaval lam- og kjefôrer, noe som betyr at han ikke bare har redusert behovet for arbeidskraft, men at han også har fått bedre kontroll på blandingsforholdet mellom pulver og vann og på temperaturen på melkeerstatningen.

 • Vårt Felleskjøp

  Det er med stolthet vi presenterer det nye magasinet Vårt Felleskjøp, det 17. i rekken. Våre kunder kan forvente det i posten i disse dager.

 • Agrovisjon - en suksess med nærmere 15 000 besøkende!

  Agrovisjon ble avholdt i stavanger Forum siste helga i oktober. Med rekordbesøk på nærmere 15 000 og et veldig godt salg ble messa en stor suksess for FKRA. Vi solgte flere traktorer, gjødselvogner, fullfôrvogn fra DeLaval, slåmaskiner, presser og ploger. Helt fantastisk!

Viser fra 46 til 48 av totalt 77 artikler

Kontakt oss på driftsbygninger

Ønsker du tilbud eller informasjon om våre produkter og tjenester ta kontakt.

  Personopplysningene samles inn når du sender inn dette kontaktskjemaet. Informasjon lagres i en kundedatabase. Innsendte skjema slettes regelmessig.

  Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

  Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640