Søk

Du er her:

Solceller på Felleskjøpet Forsøksgard Klepp

Blir solcelleleverandør til bonden og landbruket

Vi har inngått en avtale med den jærske solcelleleverandøren Kverneland Energi og kommer til å tilby solcelleanlegg på lik linje med annet utstyr vi tilbyr bonden.

Allerede fra 1. juni er den nye produktpakken på plass i sortimentet til FKRA.

Norske bønder med store driftsbygninger har et stort potensial for utnyttelse av solenergi. Vi har allerede folk under opplæring og gleder oss til å komme i gang.

Den nye solcellesatsingen er i tråd med FKRAs strategiplan der målet er enda større miljøsatsing og økt fokus på klimasmarte løsninger for bonden.  

Noen bønder både i Rogaland og Agder har allerede installert solcelleanlegg på sine driftsbygninger, noe vi også selv har gjort på vårt nye forsøksfjøs på Klepp. Nå ser vi fram til å sørge for at disse blir langt flere.

Norges Bondelag har en visjon om at norsk landbruk skal være fossilfritt innen 2030. Skreddersydde solcelleløsninger vil kunne gi store miljøgevinster.

 

 

Publisert 29. april - Hallvard Vikeså, Divisjonsdirektør maskin

Verktøylinje

Kontakt oss på driftsbygninger

Ønsker du tilbud eller informasjon om våre produkter og tjenester ta kontakt.

    Personopplysningene samles inn når du sender inn dette kontaktskjemaet. Informasjon lagres i en kundedatabase. Innsendte skjema slettes regelmessig.

    Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

    Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640