Brannsikring av veksthus - illustrasjonsbilde
Brannsikring av veksthus

Brannsikring av veksthus

Også veksthus kan brenne. Felleskjøpet Rogaland Agder utvider satsingen innen brannsikring til å omfatte veksthus. Den første kontrakten er i havn!

Vi har hatt økning i antall henvendelser innen brannsikring den siste tiden. Dette skyldes nok delvis lokale branner med stor mediedekning.

Felleskjøpet Rogaland Agder har mange års erfaring med brannvarslingsanlegg for driftsbygninger. Man skulle tro av veksthus ikke kunne brenne, men det har vært flere branner i veksthus de siste årene.

Anlegget vi nå skal levere til veksthus er fra Elotec, vår hovedleverandør på brannsikring. Anlegget er utprøvd i samarbeid med Gjensidige Forsikring. Det stilles spesielle krav til brannvarslingsanlegg som skal installeres i miljø med høy luftfuktighet, støv og insekter (f.eks. humler til bestøving).

Elotec har utviklet et spesielt innsugingspunkt, en såkalt sniffer. Enheten er konstruert slik at det er minimal fare for at insekter kan tette luftstrømmen. Anlegget har også sirener med talebeskjed som er en stor fordel ved evakuering.

Publisert av Jostein Susort

Verktøylinje

Kontakt oss på driftsbygninger

Ønsker du tilbud eller informasjon om våre produkter og tjenester ta kontakt.

    Personopplysningene samles inn når du sender inn dette kontaktskjemaet. Informasjon lagres i en kundedatabase. Innsendte skjema slettes regelmessig.

    Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

    Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640