Søk

Du er her:

  • Forsiden>
  • Driftsbygninger>
  • Felleskjøpet gjør det mulig å omsette teoretisk kunnskap til praktiske og lønnsomme løsninger!
Felleskjøpet Forsøksgard Klepp

Felleskjøpet gjør det mulig å omsette teoretisk kunnskap til praktiske og lønnsomme løsninger!

Gjennom Felleskjøpet fôrutvikling, investerer nå Felleskjøpet Agri og Felleskjøpet Rogaland Agder i et nytt forsøksfjøs for melkeproduksjon.


Forsøksfjøset har plass til 65 melkekyr, er på nesten 2000 kvm2, er utstyrt med moderne sensorikk, og har individuell måling av grovfôropptak som vil gjøre oss i stand til å gjøre gode forsøk. Forsøksfjøset ligger i Klepp kommune i Rogaland, og her har Felleskjøpet gjort husdyrforsøk helt tilbake til 1978.

Resultatene fra forsøkene på Felleskjøpet forsøksgard, kommer alle Formel-kunder i hele landet til gode. Kunnskapsbasert fôrutvikling er en av Felleskjøpets store styrker, og resultatene er økt lønnsomhet for kundene våre. Den nye forsøksgarden gjør det mulig å omsette teoretisk kunnskap til praktiske og lønnsomme løsninger hos den enkelte melkeprodusent.

Felleskjøpet sitt mål er å styrke bondens økonomi på kort og lang sikt. Vi skal utvikle og forbedre for og foringskonsept tilpasset norske forhold, og med norske dyr. Fokus på norske råvarer, og best mulig anvendelse av disse blir derfor helt sentralt for oss. Vår investering, forskning og utvikling kommer våre Formel-kunder til gode. Både gjennom de beste kraftfôrløsningene, og gjennom utprøvde fôrkonsept.


Trykk for å se filmen

 

Det nye forsøksfjøset åpnes offisielt 28. mars i 2019.

Vi investerer i fremtidens melkeprodusenter!

 

Publisert 28. februar - Ola Stene, FKRA og Rune Lostuen, Felleskjøpet Agri

Verktøylinje

Kontakt oss på driftsbygninger

Ønsker du tilbud eller informasjon om våre produkter og tjenester ta kontakt.

    Personopplysningene samles inn når du sender inn dette kontaktskjemaet. Informasjon lagres i en kundedatabase. Innsendte skjema slettes regelmessig.

    Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

    Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640