TKS feedbox
Olav H Bringedal fra FKRA og Tønnes Helge Kvernaland fra TKS, setter pris på samarbeidet.
Olav H Bringedal fra FKRA og Tønnes Helge Kvernaland fra TKS, setter pris på samarbeidet.

Produktpakke til sau

Det var i fjor høst at I-mek lanserte sine nye fôringsprodukter på sau, utviklet i samarbeid med den jærske fôringsutstyrsspesialisten, TKS. Med disse løsningene i sortimentet, kan vi levere kvalitetsprodukter til norske sauebønder.

Under navnene Feedbox og FeedStation ble FKRAs nye fôringsautomat og fôrkasse, lansert for norske sauebønder i fjor.

FÔRINGSUTSTYRSSPESIALISTEN
– Vi har forsåvidt levert en god del utstyr til norske sauefjøs i mange år allerede, men det har vært utstyr opprinnelig produsert for storfe. Dette er første gang vi har utviklet fôringsutstyr spesielt beregnet på sau, sier daglig leder i TKS, Tønnes Helge Kverneland, som satte stor pris på utfordringen fra Felleskjøpet.

– Å få muligheten til å utvide fôringskonseptet vårt på denne måten, har vært en svært spennende og givende prosess som allerede har tilført oss mye ny kunnskap, sier han og understreker at de regner med å jobbe med videre tilpasninger selv om flere allerede har tatt de nye produktene i bruk, som Elisabeth og Åge Roald Hausken.

NORSKPRODUSERT VIKTIG
Kverneland er mektig imponert over det nye sauefjøset og godt fornøyd med å se egne produkter i bruk. Han er imidlertid mest av alt interessert i å høre hvordan sauebøndene opplever at de fungerer. – Å benytte en norsk produsent til dette, er for oss et strategisk valg. Med TKS på laget har vi en lydhør og kompetent samarbeidspartner, som vi også kjenner fra andre produkter i FKRA og som vi har samarbeidet med over flere år, sier konsulent i I-mek sau, Olav H. Bringedal.

TILPASSEDE KVALITETSPRODUKTER
– Vi er forberedt på innspill om justeringer på disse nye produktene, noe vi også håper å få slik at vi med visshet kan si at vi tilbyr kvalitetsprodukter også til norske sauefjøs, sier Kverneland som også tilbyr skreddersøm.
Salgskonsulent Olav H. Bringedal i I-mek sau jobber tett med TKS og tar fortløpende kontakt om kundene har spesielle ønsker og forbedringspunkter.


– Selv om fôringsprodukter er vårt spesialfelt, er vi nye på spesialtilpassede produkter når det gjelder sau. I samarbeid med FKRA og sauebøndene selv, tror jeg vi skal kunne tilby noen av de beste fôringsproduktene
på markedet, også for sauefjøs, mener Tønnes Helge Kverneland i TKS.

Saken er hentet fra magasinet Vårt Felleskjøp.

Verktøylinje

Kontakt oss på driftsbygninger

Ønsker du tilbud eller informasjon om våre produkter og tjenester ta kontakt.

    Personopplysningene samles inn når du sender inn dette kontaktskjemaet. Informasjon lagres i en kundedatabase. Innsendte skjema slettes regelmessig.

    Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

    Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640