STORFE

Går du med tanker om å mekanisere, modernisere, utvide eller bygge nytt? Felleskjøpet Rogaland Agder har utstyret du trenger i ditt storfefjøs, uansett om det er båsfjøs eller løsdrift. Vi leverer alt fra enkel innredning til avanserte melkeroboter og automatiske fôringsanlegg.

Vi har som mål å kunne tilby et bredt spekter av gode produkter til riktig pris. Derfor inneholder vårt produktsortiment produkter fra kvalitetsbevisste og innovative leverandører.

Ta kontakt med en av våre salgskonsulenter for mer informasjon

 • Kjerringa mot (mjølke-)straumen

  Mjølkekvotane frå gardsbruka i Ryfylke flyt til Jæren, og tal mjølkebruk vert kraftig redusert. På Fogn, derimot, går bokstaveleg talt, 49 år gamle Gunhild Sandanger, mot denne mjølkestraumen og satsar seks millionar friske kroner på nytt robotfjøs til dei 20 kyrne sine.

 • ISO identifisering

  Nye krav sier at kalver født fra 1. januar 2017 skal ha elektronisk øremerking ISO – ID. DeLaval og Felleskjøpet leverer identifikasjonssystemer for kyr, kalver og geiter med HDX (half duplex) øretranspondere og lesere integrert i VMS melkerobot, smart gate, fôrstasjoner og kalvedrikkeautomater.

 • Flott visning av melkefjos hos Staurland

  I pinsehelga var det åpning av nytt melkefjos hos Marita og Ole Johan i Ølmedal. Mange skuelystne hadde tatt turen for å se på det nye løsdriftfjøset. Bygget er innredet med VMS melkerobot, fri kutrafikk med fokusavdeling m.m.

 • Stor åpningsfest i Åmli

  8 bønder i Aust Agder satser stort i Aust Agder. Det er etablert nytt fellesbeite på Gjøvdal i Åmli kommune. Tirsdag 8. juli 2014 var det stor feiring i forbindelse med åpning av ny driftsbygning.

 • Frivillig melking

  Melkeproduksjon er krevende, det blir fort lange dager med hardt arbeid. Melkinga tar tid og er samtidig hjertet i virksomheten din. Vi har en løsning som kan gjøre denne viktige jobben utrettelig gjennom hele døgnet og la deg fokusere på andre viktige oppgaver.

 • Fjernoppkopling og fjernrådgivning hos melkeprodusentene

  Moderne gårder blir stadig mer avanserte, fjernoppkopling av funksjoner via internett øker raskt i popularitet i følge data fra DeLaval, den ledende leverandøren av systemer og løsninger som forbedrer resultatet på melkeproduserende gårder.

 • DeLaval har solgt sin melkerobot nr. 10.000

  Automatiserte melkesystemer er raskt blitt normen som melkeprodusenter over hele verden har tatt i bruk for større fleksibilitet, bedre kontroll og høyere melkeytelse for å gjøre sin virksomhet mer bærekraftig.

 • DeLaval VMS melkerobot

  Flere tusen melkebønder over hele verden har hevet produktiviteten og melkekvaliteten, og samtidig redusert arbeidsmengden og arbeidskostnaden, ved hjelp av DeLaval VMS melkerobot. Optimer melkekvaliteten og -mengden på den mest kuvennlige, hygieniske og effektive måten som finnes.

 • Effektivt med robotmelking

  Det skjer store omveltninger i melkeproduksjonen for tiden. Ønsket om en mer fleksibel hverdag kombinert med gode muligheter for økt produksjon pr. dyr gjør melkerobot til et naturlig valg for mange løsdriftsfjøs.

 • Moving Floor

  Moving Floor er et helt nytt konsept, der gulvet er selvrengjørende. Du som bonde sparer tid på renhold, strøet blir bedre utnyttet og forholdene ligger til rett for en bedre dyrehelse.

12
Viser fra 1 til 10 av totalt 11 artikler

Verktøylinje

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640