Moving Floor illustrasjonsbilde Felleskjøpet Rogaland Agder
Moving Floor Installert hos en av våre kunder

Moving Floor

Moving Floor er et helt nytt konsept, der gulvet er selvrengjørende. Du som bonde sparer tid på renhold, strøet blir bedre utnyttet og forholdene ligger til rett for en bedre dyrehelse.

Moving Floor er et helt nytt konsept, der gulvet er selvrengjørende.  Konseptet bygger på ideen om å etterligne naturen. Så lenge dyrene ikke kan flytte seg over store flater som de kan ute i naturen, må overflaten under dyrene flytte seg. På denne måten vil dyra alltid ha tilgang på en rengjort liggeflate. Arbeidsmengden for bonden blir mindre, forbruket av strømaterialet er lavere og miljøet for dyrene selvsagt bedre.

Moving Floor Kalv er det første produktet på markedet. Her er det god plass til 5 kalver. Utformingen ser til forveksling lik ut som en vanlig kalvegarde, men den store forskjellen er gulvet, der er det et gummibånd som beveger seg fremover litt etter litt. Når gulvet beveger seg fremover fraktes skitten bort og det nye rene arealet blir samtidig strødd. På denne måten har dyret til enhver tid tørt og reint område å ligge på.

Du som bonde sparer tid på renhold, strøet blir bedre utnyttet og forholdene ligger til rett for en bedre dyrehelse.

 

Verktøylinje

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640