Søk

Du er her:

Purkene vil få gå fritt rundt og ha et lyst og godt miljø
Purkene vil få gå fritt rundt og ha et lyst og godt miljø

Åpning av nytt grisehus hos grisebøndene på Grødeland i Klepp

Familien Grødeland mistet 500 griser i en brann i august i fjor, nå står det nye bygget klar til bruk. Det var en stolt og glad familie som onsdag 7.desember inviterte til visning av sitt splitter nye grisehus på Grødeland i Klepp.

Det var god stemning og mange fremmøtte som ville se familiens nye flotte driftsbygning, det ble servert pølser og kake til alle som kom på besøk.

Ekteparet Anne Karin og Roar Lima Grødeland overtok driften av gården for 5 år siden, Anne Karins besteforeldre har drevet gården før dem, og det var tydelig at den eldre generasjonen fortsatt er til god støtte og hjelp for de unge bøndene.

Mye av det tekniske utstyret er levert av Felleskjøpet Rogaland Agder

Anne Karin Grødeland sier hun er godt fornøyd med både tilrettelegging og informasjon fra FKRA gjennom hele byggeprosjektet.

Jan Maldal fra Felleskjøpet Rogaland Agder syns bygget er blitt både flott og nyskapende.
Vår salgskonsulent John Skretting har stått for prosjektering, planlegging og levering av utstyr for Felleskjøpet Rogaland Agder.

Det nye grisehuset skal ha rundt 100 purker i produksjon. Purkene vil få gå fritt rundt og ha et lyst og godt miljø. En varmepumpe sørger for jevn og stabil temperatur i huset.
Ventilasjon, smågrisbinger, fødebinger og varmesystem er levert av FKRA.

Vi takker familien Grødeland for tilliten og ønsker dem lykke til videre med driften.

Publisert 09.desember 2011 - May Linda Schjølberg

Verktøylinje

Hovedleverandører til svin

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640