Søk

Du er her:

Dieselgaranti til Stangeland Maskin AS
Dieselgaranti til Stangeland Maskin AS
Dieselgaranti-programmet setter oss på prøve: Drivstoff-økonomi som garantert, eller penger tilbake*

Dieselgaranti til Stangeland Maskin AS!

Det var en fornøyd Olav Stangeland som tok imot John Deeres dieselgaranti av FKRAs Ingvald Rygg, salgsleder traktor og redskap.

Da Stangeland Maskin kjøpte to 6145R i 2019, var begge traktorene utstyrt medJDLink-tilkopling, noe som er en forutsetning for å være med i dieselgarantiprogrammet. Nå, et år etter utlevering, hadde begge traktorene et dieselforbruket siste år, lavere enn måltallet. Olav Stangeland kunne på vegne av Stangeland Maskin AS fornøyd motta en utbetaling pålydene det doble av verdien av den sparte dieselen1. I tillegg til denne utbetalingen har selskapet spart verdien av diesel som ikke er brukt.

Ved hjelp av JDLink kan drivstofforbruk, type bruk (oppdelt i tomgang, arbeid og i transport), evt feilmeldinger og mye annet, enkelt holdes oversikt over på internettsiden mydeere.com. Eieren av traktoren har også mulighet til å dele disse opplysningene med andre etter eget behov.

Det er eiere av John Deere traktorer i seriene 6R, 7R og 8R som kan premieres for drivstoff-effektiv kjøring.

Garantien gjelder første år, og da både i transport og i arbeid på jordet. Hver av de nevnte traktormodellene har et målsatt forbruk i liter per time. Bruker man mer enn det garanterte forbruket, refunderer John Deere differansen mellom faktisk drivstoff-forbruk og garantert forbruk. Bruker man mindre, vil man få det reduserte forbruket dobbelt refundert.


God oppfølging

Alle som er med i dieselgarantiprogrammet får besøk fra ettermarked etter vel et halvt- års tid, et såkalt optimaliseringsbesøk.

Vi benytter dataene i JDLink til å se på alt fra tomgangskjøring, motorbelastning og selvsagt dieselforbruket både i transport og under arbeid.  I tillegg ser vi om vektfordelingen på traktoren er optimal samt hva dekktrykket bør være i de forskjellige bruksområdene. Hensikten er å optimalisere alle faktorer slik at traktoren skal bruke minst mulig drivstoff og gi en så energieffektiv og rimelig kjøring som mulig.

Drivstoff utgjør ifølge John Deere opptil 50 prosent av maskinkostnaden, noe som gjør at  den verdenskjente traktorprodusenten jobber målrettet med å senke forbruket. DLGs offisielle traktortest viser da også at John Deere leverer svært lave forbruksverdier under transportkjøring.

 

Slik fungerer det i praksis

Hver traktormodell har et målsatt forbruk i l/time og skulle du greie å bruke mer enn det garanterte forbruket, så vil vi for et helt år refundere differansen mellom faktisk drivstoff-forbruk under transportkjøring/arbeid og garantert forbruk*. Du vil bli fulgt opp av Felleskjøpet underveis for optimal innstilling og kjøreteknikk. Dersom du bruker mindre drivstoff, vil du få det reduserte forbruk i l/time -dobbelt refundert.


Dieselgaranti-program tilbys ved kjøp av 6R, 7R og 8R.


Ble du nysgjerrig på John Deere sin dieselgaranti? 

Ta kontakt med din lokale salgskonsulent - det kan lønne seg!

 

*1) Dieselverdien er satt av John Deere.

*2) Det kreves en signert avtale med vilkår og avtalt JDLink tilkopling.
Garantiprogrammet er kun gyldig i samsvar med de angitte JDLink data.

 Publisert 17. februar 2020 - Asbjørn Fauskanger

Verktøylinje

Spar penger med vår serviceavtale!

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) har en svært god serviceavtale som gir deg som kunde inntil 30% rabatt på service på din maskinpark.

Vi gir deg rabatt på arbeid, samt rabatt på deler som inngår i serviceoppdraget. Jo flere maskiner du har i serviceavtalen jo mere rabatt vil du få på din maskinpark.

Alle typer traktor – anleggsmaskin – slåmaskin – rundballepresse kan inngå avtale.

Les mer om vår serviceavtale

Ta kontakt med ditt lokale verksted for opprettelse av avtale.
Telefon sentralbord 51 88 70 00

  • Varhaug 51 77 14 71
  • Kristiansand 481 00 911
  • Haugesund 52 70 54 70
  • Årdal 51 75 42 30
  • Klepp 970 69 779

 

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640