Søk

Du er her:

Bilde av lange køer på utsiden av FK-butikken
Lange køer på utsiden av FK-butikken

I kø for nytt maskinsenter i Kristiansand

Torsdag 8. april 2010 åpnet Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) sitt nye og moderne maskinsenter på Rigetjønn i Kristiansand. Da FK-butikken åpnet var det allerede lange køer på utsiden.

Da administrerende direktør Ola Bekken klipte snoren, var det allerede lange køer og FK butikken kunne melde om en livlig handel. Vi skulle gjerne hatt både flere kasser og handlevogner en slik dag.

Kvelden før den offisielle åpningen var det VIP-kveld (medlemmer, leverandører og ansatte) med nærmere 300 gjester. Et arrangement med stor stemning blant kundene. Underholdning av Jens Olai Justvik gav kvelden en flott ramme. Tidligere fylkesordfører og nestor i landbruket i Agder Jon Fløistad holdt et tankevekkende og interessant foredrag der han satte bondens rolle inn i en større sammenheng. Vi er stolte av å jobbe i landbruket!

Maskinsenteret i Kristiansand er vårt første komplette maskinsenter og er på ca.3500m2 inneareal og 9000m2 uteareal. Det inneholder et topp moderne verksted, delelager, stor utstillingshall med traktor og redskap og en stor butikk. I tillegg blir det base for våre servicebiler, noe som gjør at vi kan betjene alle kundene våre på en rask og effektiv måte. Dette er et viktig ledd i vår satsing i Agder-regionen, en region som vi tror har store muligheter. Vi ruster oss for fremtiden og er sikre på at dette skal gi økt servicenivå og effektivitet, og at vi dermed bidrar til økt lønnsomhet for bonden!

For dere som ikke har hatt anledning til å være med på åpningsdagen, er selvfølgelig hjertelig velkommen for omvisning og gode tilbud når det måtte passe.
 

Publisert 8. april 2010 Grethe Sevdal

Verktøylinje

Spar penger med vår serviceavtale!

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) har en svært god serviceavtale som gir deg som kunde inntil 30% rabatt på service på din maskinpark.

Vi gir deg rabatt på arbeid, samt rabatt på deler som inngår i serviceoppdraget. Jo flere maskiner du har i serviceavtalen jo mere rabatt vil du få på din maskinpark.

Alle typer traktor – anleggsmaskin – slåmaskin – rundballepresse kan inngå avtale.

Les mer om vår serviceavtale

Ta kontakt med ditt lokale verksted for opprettelse av avtale.
Telefon sentralbord 51 88 70 00

  • Varhaug 51 77 14 71
  • Kristiansand 481 00 911
  • Haugesund 52 70 54 70
  • Årdal 51 75 42 30
  • Klepp 970 69 779

 

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640