John Deere tilbyr nå neste generasjon korreksjonssignal

John Deere øker presisjonen!

Felleskjøpet er ledende på autostyringssystemer fra John Deere. Nå tar vi steget videre og tilbyr den norske bonden mobilt RTK for ytterligere forbedring av presisjonen.

I ti år har Felleskjøpet levert autostyringssystemer med stor presisjon fra John Deere. Ved hjelp av SF2 korreksjonssignal har vi vært alene om å tilby den norske bonden en nøyaktighet på under ti cm uten fordyrende bakkestasjoner (RTK). Ettersom kravene til deg som matprodusent øker, tilbyr John Deere nå neste generasjon korreksjonssignal for å imøtekomme utfordringene.

Korreksjonssignal via GSM-nettet
John Deere tilbyr nå en såkalt mobil RTK, som gir deg ytterligere presisjon. Dette gir en rekke fordeler for de som har størst krav til presisjon. I tillegg til større nøyaktighet får du bland annet repeterbare spor som ikke er påvirket av satellittdrift. Repeterbare spor gir deg en fordel dersom du gjør flere operasjoner i samme grøde med forskjellige maskiner i løpet av sesongen.

GPS og GLONAS satellittsystemer er bakgrunn for posisjonering av maskinen. Men centimeterpresisjonen avhenger av et korreksjonssignal. Det er dette korreksjonssignalet som nå kan sendes til din maskin via GSM telefonnettet som utgjør den store forskjellen.

Med mobil RTK har John Deere og Felleskjøpet et komplett program for å imøtekomme alle behov for nøyaktighet;

-    SF1 korreksjonssignal med maksimalt avvik, 30 cm spor til spor.  – velegnet til for eksempel gjødsling og oppgaver med kultivering
-    SF2 korreksjonssignal med maksimalt avvik, 10 cm spor til spor – ideelt til de aller fleste operasjoner
-    Mobil RTK med nøyaktighet helt ned til 2 cm – tilfredsstiller alle presisjonsnivåene innen presisjonsjordbruket

Mindre avvik
Det snakkes mye om avvik og presisjon på sporfølgingssystemer og autostyring. 10 cm eller 30 cm høres ut for å være alt for mye avvik til de fleste operasjoner vi gjør på jordet, spesielt når det gjelder for eksempel såing. Når John Deere garanterer 30 cm spor til spor betyr dette at det er det maksimale avviket. Våre erfaringer, basert på kundeopplevelser er at nøyaktigheten er vesentlig bedre det meste av tiden.

Lang erfaring gir høy kompetanse
Felleskjøpet er opptatt av å levere et system som er skreddersydd for et definert behov. Det blir derfor lagt ned store resurser i opplæring i alle ledd. Som kunde i Felleskjøpet får du tilbud om brukerkurs på de ulike systemene. I tillegg blir våre selgere og vårt servicepersonell kurset for å ivareta kunden. Med Felleskjøpets lange erfaring, lengst i bransjen, vet vi hva som skal til for å lykkes med GPS-baserte løsninger.  

Kontakt din lokale Felleskjøpet selger for en gjennomgang av våre løsninger. Vi finner det som passer for deg og ditt behov.


Publisert 2. mai 2013 - Jon Magne Torsteinsbø

Verktøylinje

Spar penger med vår serviceavtale!!

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) har en svært god serviceavtale som gir deg som kunde inntil 30% rabatt på service på din maskinpark.

Vi gir deg rabatt på arbeid, samt rabatt på deler som inngår i serviceoppdraget. Jo flere maskiner du har i serviceavtalen jo mere rabatt vil du få på din maskinpark.

Alle typer traktor – anleggsmaskin – slåmaskin – rundballepresse kan inngå avtale.

Les mer om vår serviceavtale

Ta kontakt med ditt lokale verksted for opprettelse av avtale.
Telefon sentralbord 51 88 70 00

  • Varhaug 51 77 14 71
  • Kristiansand 481 00 911
  • Haugesund 52 70 54 70
  • Årdal 51 75 42 30
  • Klepp 970 69 779

Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640