Markedslederen John Deere
Markedslederen John Deere
John Deere 5125R - i 2018 inntar John Deere plassen som markedsleder.

John Deere på traktortoppen

Med en markedsandel på 26,6 prosent i 2018, inntar John Deere igjen plassen som markedsleder på det norske traktormarkedet.– Vi takker alle kunder som viser oss denne tilliten, sier salgssjef traktor/redskap Jon Magne Torsteinbø i FKRA, og legger til at Rogaland er det største markedet for FKRA med en markedsandel helt oppi 30 prosent.
MÅL OM 30 PROSENT
– Vi må jobbe godt hver eneste dag for å vise oss tilliten verdig, er hans utgangspunkt. Sammen med John Deere er målet for de neste årene satt: John Deere skal opp i en markedsandel på 30 prosent av det norske
traktormarkedet. – Det er et hårete mål, men så lenge vi mener at vi har det beste å tilby, må vi sikte deretter, mener Torsteinbø.

FORUTSIGBARE KOSTNADER
De fleste traktorene i fjor ble solgt med fem års service- og garantiavtale, noe som betyr at kundene får service og vedlikehold etter en forutbestemt plan, og ikke minst, med forutsigbare kostnader. FKRA er opptatt av at kundene skal få muligheten til å lære mer om traktoren dersom de ønsker det. I etterkant av traktorkjøpet inviteres derfor kundene til en ny gjennomgang av de mest avanserte traktorene.

OPPFRISKNINGSKURS
– Kall det gjerne et oppfriskningskurs, sier FKRA-salgssjefen. – Erfaringen er at mange ikke kjenner til alle bruksområdene og mulighetene som ligger i maskinen. Denne dagen ønsker vi at alle som kommer skal lære noe nytt og slik få en bedre utnyttelse av traktoren de har kjøpt. I fokus står hydraulikk, betjening, stell og vedlikehold.
– Og så er det alltid interessant å snakke med andre og lære av andres erfaringer, påpeker Torsteinbø som tror at John Deeres posisjon i det norske markedet ikke minst har med innovasjonsvilje og produktspekter å gjøre.

GODE, LOJALE KUNDER
– Vi har hele spekteret, fra den helt enkle traktoren opp til den mest avanserte. John Deere har med andre ord traktorer til alle behov. Lojale kunder som snakker godt om produktene er også svært viktig for oss.

 

Kontakt din lokale salgskonsulent for gode tilbud og mer informasjon

 

Saken er tatt fra Vårt Felleskjøp vår 2019
Les hele magasinet her

 

Verktøylinje

Spar penger med vår serviceavtale!!

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) har en svært god serviceavtale som gir deg som kunde inntil 30% rabatt på service på din maskinpark.

Vi gir deg rabatt på arbeid, samt rabatt på deler som inngår i serviceoppdraget. Jo flere maskiner du har i serviceavtalen jo mere rabatt vil du få på din maskinpark.

Alle typer traktor – anleggsmaskin – slåmaskin – rundballepresse kan inngå avtale.

Les mer om vår serviceavtale

Ta kontakt med ditt lokale verksted for opprettelse av avtale.
Telefon sentralbord 51 88 70 00

  • Varhaug 51 77 14 71
  • Kristiansand 481 00 911
  • Haugesund 52 70 54 70
  • Årdal 51 75 42 30
  • Klepp 970 69 779

Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640