Vi har vakt hele døgnet!

24 timers brøytevakt i Agder

Som John Deere kunde tilbyr vi deg enda flere fordeler! Vi har nå brøytevakt til og med uke 12. Får du problemer med traktor eller utstyr som du bruker til brøytearbeid, kan du ringe oss hele døgnet!

Behovet for brøyting i travle vintermåneder kan enkelte dager være stor. Når snøen laver ned skal utstyret være i god stand og klart til bruk.

Vi vet at kravet for å holde veiene kjørbare er høye fra myndighetene, veiene skal være brøyta når alle skal på jobb, både dag og natt. Vi må bistå der vi kan og vi ønsker å gjøre kundene våre gode i sitt arbeid.

24 timers service
Om du skulle ha problemer kan du ringe oss 24 timer i døgnet. Vi lover å gjøre alt som står i vår makt for å hjelpe deg.

Ring vår vakttelefon 95 45 45 22 for hjelp når tid som helst i døgnet.

Vinteren er tiden for å passe ekstra godt på maskinen din. Ved behov for service eller teknisk bistand, utover brøytevaktsordningen kan våre kunder ta kontakt med vårt verksted i Kristiansand.

 


Publisert 8. januar 2021 - Jostein Susort

Verktøylinje

John Deere traktormodeller

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640