Bilde av John Deere - Felleskjøpet

BRØYTEVAKT I AGDER

Vi minner om at vi har tilbud om 24 timers brøytevakt i Agderfylkene. Tilbudet går enkelt og greit ut på at om du som kunde får problemer med traktoren din eller utstyr som du bruker til brøytearbeid, kan du nå ringe oss, hele døgnet.

Behovet for brøyting i travle vintermåneder kan enkelte dager være stor. Når snøen laver ned skal utstyret være i god stand og klart til å brukes.

Vi vet at kravet for å holde veien kjørbare er høye fra myndighetene, veiene skal være brøyta når alle skal på jobb, både dag og natt. Vi må bistå der vi kan, vi ønsker å gjøre kundene våre gode i sitt arbeid.

24 timers service
Om du skulle ha problemer kan du ringe oss 24 timer i døgnet. Vi lover å gjøre alt som står i vår makt for å hjelpe deg.

Vinteren er tiden for å passe ekstra godt på maskinen din. Ved behov for service eller teknisk bistand, utover brøytevaktsordningen kan våre kunder ta kontakt med vårt verksted i Kristiansand.

Publisert 16. desember 2016 - Jostein Susort

 

 

 

Verktøylinje

John Deere traktormodeller

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640