Søk

Du er her:

ComfortView tar komfort og trivsel til nye høyder. - Landbruk

John Deere 6R - Komfort som i en moderne personbil

Nye 6R fra John Deere tar automasjonen og førermiljøet et langt skritt videre, komforten i en 6R er nå som i en moderne personbil. Nå også med Direct Drive - en ny og avansert transmisjon.

 
John Deere tilbyr nå en komplett 6R-serie fra 105 til 249 hk.6R erstatter de populære 6030 Premium-traktorene og tar teknikken og førermiljøet enda et skritt videre. Det gjør at arbeidsoperasjonene blir enklere og arbeidsmiljøet mindre belastende.

Ny hytte – 20 prosent større
6R-seriens helt nye ComfortView-hytte er 20 prosent større enn på 6030-serien. Større vindusflater og det nye 6R-designet med slankere panser gir enda bedre oversikt. 6R kan også leveres med glasstak. I tillegg har hytta:
  • GreenStar 3 CommandCenter med integrerte ISOBUS- og styringsløsninger
  • Touch screen betjeningsdisply forberedt for ryggekamera om ønskelig
  • Integrerte klima- og radioløsninger, handsfreetilkobling via bluetooth
  • Hytta har et videreutviklet fjæringssystem, HSC Plus, som er integrert med framakselfjæringen TLS Plus
  • 360 graders belysning gjør arbeid i mørket helt uproblematisk
  • Hytta har nytt passasjersete og ordinær 220V stikkontakt.

 

Nå også med kjørepedal!
Alle 6R-modellene med trinnløs transmisjon, AutoPowr, har nå kjørepedalmodus. Det betyr at hastighetsreguleringen flyttes fra kjørespak til gasspedal.


Direct DriveTM – ny transmisjon fra John Deere
John Deeres nye konsept innen traktortransmisjon - Direct Drive™, er et dobbel clutch-konsept som gir minimalt effekttap i tillegg til fleksibilitet og brukervennlighet.
Direct Drive™ har åtte hurtiggir og tre gruppegir. Alle gir opererer automatisk eller manuelt og har en rekke innstillinger.
Konseptet Direct Drive™ gir en kraftoverføring med minimalt effekttap. De åtte hurtiggirene skifter uten brudd i momentoverføringen gjennom transmisjonen.
 
Systemet er bygget på to drivlinjer gjennom transmisjonen, hvor gir 1,3,5 og 7 føres på en aksel og gir 2,4,6 og 8 er på en parallell aksel. Alle tradisjonelle hydrauliske girskifter er byttet ut med elektromagneter, som er meget raske, presise og uavhengige av oljetemperaturer.
 
Tre gruppegir fordelt på hastighetsområde opp til 40 eller 50 km/t er meget godt tilpasset og gjør at gruppegirskift under arbeid ikke betyr stopp i fremdriften. Samt at den elektromagnetiske betjeningen foregår svært raskt.
Direct Drive™ leveres på 6R-serien med seks sylindrer (6140R, 6150R, 6170R, 6190R og 6210R). Dette er et supplement til et allerede bredt utvalg transmisjoner.
 
 
 
 

Last ned brosjyre på John Deere 6R serien

Publisert 28.september 2012

Verktøylinje

John Deere traktormodeller

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640