John Deere 7R kåret til årets traktor

John Deere 7R kåret til årets traktor

En europeisk jury har kåret John Deere 7R til ”Tractor of the Year 2012”. Denne årlige kåringen ble ett av høydepunktene under Agritechnica-utstillingen i Tyskland nå i november. Juryen bestod av redaktører fra 20 europeiske landbrukstidsskrifter.

7280R var en av 7 finalister, og representerer det aller beste av avansert traktorteknologi.

Ny amerikaner
Vinneren er ny av året, og er produsert på John Deeres fabrikk i Waterloo i USA. 7280R er med sine 280 hk (319 IPM-hester), den største modellen i 7R-serien.

Kjørerkomforten ble avgjørende
Kampen om denne gjeve tittelen ble jevn. Det som ble utslagsgivende var i første rekke kjørekomforten. Juryen la  vekt på at dette er en avansert traktor, men at den allikevel er enkel å handtere. Førerplassen er komfortabel, og betjeningsorganene er lett å finne fram til, og betjene. At også den trinnløse transmisjonen er enkel å betjene var noe juryen satte pris på.

I tillegg til ny motorgenerasjon, som innfrir utslippskravene til III B uten tilsetting av AdBlue, er vinneren utstyrt med ActiveCommand-styring (tilleggsutstyr) – ett komplett styresystem som automatisk tilpasser styrekraften for optimal kontroll- og manøvreringsfunksjon, både på jordet og etter vei.

CommandView II hytta med CommandArm betjeningskonsoll, GreenStar 3 CommandCenter-monitor og det aktive førersetet ActiveSeat, som tilleggsutstyr, sikrer en optimal førerkomfort.


Publisert, 9. januar 2012 - Grethe Sevdal
 

Verktøylinje

John Deere traktormodeller

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640