Markedslederen John Deere
Markedslederen John Deere
John Deere 5125R - i 2018 inntar John Deere plassen som markedsleder.

John Deere på traktortoppen

Med en markedsandel på 26,6 prosent i 2018, inntar John Deere igjen plassen som markedsleder på det norske traktormarkedet.– Vi takker alle kunder som viser oss denne tilliten, sier salgssjef traktor/redskap Jon Magne Torsteinbø i FKRA, og legger til at Rogaland er det største markedet for FKRA med en markedsandel helt oppi 30 prosent.
MÅL OM 30 PROSENT
– Vi må jobbe godt hver eneste dag for å vise oss tilliten verdig, er hans utgangspunkt. Sammen med John Deere er målet for de neste årene satt: John Deere skal opp i en markedsandel på 30 prosent av det norske
traktormarkedet. – Det er et hårete mål, men så lenge vi mener at vi har det beste å tilby, må vi sikte deretter, mener Torsteinbø.

FORUTSIGBARE KOSTNADER
De fleste traktorene i fjor ble solgt med fem års service- og garantiavtale, noe som betyr at kundene får service og vedlikehold etter en forutbestemt plan, og ikke minst, med forutsigbare kostnader. FKRA er opptatt av at kundene skal få muligheten til å lære mer om traktoren dersom de ønsker det. I etterkant av traktorkjøpet inviteres derfor kundene til en ny gjennomgang av de mest avanserte traktorene.

OPPFRISKNINGSKURS
– Kall det gjerne et oppfriskningskurs, sier FKRA-salgssjefen. – Erfaringen er at mange ikke kjenner til alle bruksområdene og mulighetene som ligger i maskinen. Denne dagen ønsker vi at alle som kommer skal lære noe nytt og slik få en bedre utnyttelse av traktoren de har kjøpt. I fokus står hydraulikk, betjening, stell og vedlikehold.
– Og så er det alltid interessant å snakke med andre og lære av andres erfaringer, påpeker Torsteinbø som tror at John Deeres posisjon i det norske markedet ikke minst har med innovasjonsvilje og produktspekter å gjøre.

GODE, LOJALE KUNDER
– Vi har hele spekteret, fra den helt enkle traktoren opp til den mest avanserte. John Deere har med andre ord traktorer til alle behov. Lojale kunder som snakker godt om produktene er også svært viktig for oss.

 

Kontakt din lokale salgskonsulent for gode tilbud og mer informasjon

 

Saken er tatt fra Vårt Felleskjøp vår 2019
Les hele magasinet her

 

Verktøylinje

John Deere traktormodeller

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640