Ny traktorserie fra John Deere!

Vi lanserer nå den nye 6M-serien traktorer som erstatter 6030-serien, et prisgunstig alternativ som vil passe godt til norske forhold.

Ikke alle ønsker de mest avanserte ”high-tec”-løsningene, men derimot en mer nøktern traktor, også når det gjelder pris. 6M leveres i tre chassis-størrelser og med totalt seks forskjellige motoralternativer, fra 115 til 170 hk. 6M har også et godt utvalg transmisjoner.

God komfort
All betjening foregår med enkle innretninger og betjeninger og det er dermed ikke behov for dataskjerm. Her kreves ingen spesialopplæring for å benytte maskinen. Selv om utstyrsnivået er lavere og mulighetene for spesialfunksjoner færre, sparer ikke John Deere på komfort og ergonomiske løsninger.

Funksjonalitet og kapasitet måler seg med hva man forlanger av en moderne maskin. 114 l/min. variabel hydraulikkpumpe med Load Sense, fjærende framaksel, og redusert turtall ved transportkjøring har tidligere vært forbeholdt mer påkostede modeller.

Designmessig er det familielikheter fra andre nye modellserier som 6R, 7R og 8R. Førerhytta har mye til felles med de tidligere 6030 Premium-modellene.

5 års garantiavtale
Ved tegning av vår service- og garantiavtale får du også  5 års garanti, som gir deg den tryggheten og forutsigbarheten du ønsker.

Presenteres på Agroteknikk
6M presenters på Agroteknikk i november.
Ta kontakt med en av våre salgskonsulenter for mer informasjon og tilbud etter dette.

Se video av den nye 6M på JD egne nettsider.

Les også

Agroteknikk 2012 åpner den 15. november

Fem års garanti på ny John Deere
 

Publisert 07.november 2012 - May Linda Schjølberg

Verktøylinje

John Deere traktormodeller

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640