Søk

Du er her:

Pressemelding Felleskjøpet

Nytt produktsortiment for husdyrgjødselhåndtering

Det er med stor glede og stolthet vi i dag presenterer et komplett og forbedret sortiment for husdyrgjødselhåndtering.

Allerede fra 1. juli kan vi tilby løsninger fra følgende leverandører:
• Gjødselvogner i alle typer fra den innovative tyske produsenten Fliegl.
• Gjødselpumper og miksere produsert for FKRA av den velrennomerte leverandøren Duun industrier.
• Kvalitetsprodukter for slangespreding fra HMR Voss

Det beste på markedet
Felleskjøpet Rogaland Agder har i lengre tid jobbet med å forbedre vårt produktspekter for husdyrgjødselhåndtering. Målsetningen har hele tiden vært klar – vi skal ha det beste gjødselhåndteringsprogrammet for den Norske bonde, både nå og for fremtiden!

Vi har stilt store krav til våre nye leverandører, det gjelder både produktkvalitet, sortiment, teknologi og ikke minst konkurransedyktige betingelser. De leverandørene vi presenterer i dag oppfyller i aller høyeste grad våre krav og mål.
 

Litt om leverandørene og det nye produktspekteret

Pioneren Fliegl
Fliegl har ved å produsere innovative kvalitetsprodukter siden starten i 1975 bygget seg opp til å bli en av Europas største leverandører av transportløsninger for landbruket.

FKRA har i flere år vært forhandler av transportvogner fra Fliegl. Fliegl er en god samarbeidspartner med fantastiske produkter. Det er derfor ekstra gledelig at vi nå har knyttet et enda tetter bånd.

Med denne avtalen har FKRA nå eneagentur for Fliegls gjødselvogner. Produktprogrammet består av vakuumvogner, tørrgjødselspredere og gjødselvogner i alle størrelser.

Gjødselpumper fra anerkjente Duun
Gjennom vår avtale med Duun Industrier i Nord-Trøndelag, tilbyr vi nå gjødselpumper og gjødselmiksere med vår egen merkevare i god anerkjent Duun-kvalitet. Produktene er av høyeste kvalitet både konstruksjons- og kvalitetsmessig.

Høy kvalitet fra HMR Voss
FKRA har i flere år solgt HMV slangesprederanlegg fra HMR Voss. Dette er godt gjennomtenkte produkter av ypperste kvalitet, konstruert for norske forhold. Nå satser vi enda mer på disse produktene.

Produktspørsmål kan rettes til vår salgsstab.

Konklusjonen er at vi har nådd vår målsetning. Fra 1.7.2015 kan FKRA tilby det beste gjødselhåndteringsprogrammet for den Norske bonde, både nå og for fremtiden!

For mer informasjon kontakt:
Hallvard Vikeså, maskindirektør
413 17 494
hallvard.vikesaa@fkra.no

Verktøylinje

Spar penger med vår serviceavtale!

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) har en svært god serviceavtale som gir deg som kunde inntil 30% rabatt på service på din maskinpark.

Vi gir deg rabatt på arbeid, samt rabatt på deler som inngår i serviceoppdraget. Jo flere maskiner du har i serviceavtalen jo mere rabatt vil du få på din maskinpark.

Alle typer traktor – anleggsmaskin – slåmaskin – rundballepresse kan inngå avtale.

Les mer om vår serviceavtale

Ta kontakt med ditt lokale verksted for opprettelse av avtale.
Telefon sentralbord 51 88 70 00

  • Varhaug 51 77 14 71
  • Kristiansand 481 00 911
  • Haugesund 52 70 54 70
  • Årdal 51 75 42 30
  • Klepp 970 69 779

 

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640