Søk

Du er her:

Tid for beitepussing og kantslått

Nå er tiden inne for å tenke på beitepussing og kantslått

For å oppnå god beitekultur er det en forutsetning at beitene pusses. Vi har et stort utvalg av slagklipperer i høy kvalitet fra Kverneland.

 

 

Godt stell av beitene hindrer igjengroing samtidig som det motvirker uønskede ugress og gressarter tar overhånd. 


Her er noen av modellene fra Kverneland:

KVERNELAND FHS

Kverneland FHS beitepusser er en kompakt og kraftig maskin for pussing av beiter og andre gressfelt. Også kutting av halm og stubb etter skurtresking, samt middels krevende arbeid i frukthager. Takket være den solide konstruksjonen har FHS lang levetid med minimalt vedlikehold.

FHS kan leveres i arbeidsbreddene 155cm, 185cm, 200cm, 230cm og 250cm.

Hydraulisk sideforskyving på 500mm er standard, dette øker allsidigheten for denne beitepusseren og sørger for tryggere arbeidsforhold. I tillegg bærer standardvalsen og meiene maskinen så den holder en konstant arbeidshøye.

Designet av FHS er moderne og hendig; standard knivtype er steinkniv, men kan leveres med hammerkniv eller universalkniv. Høyt rotorturtall (2160 o/min) i kombinasjon med motstål og dobbelt deksel sikrer suveren knuseeffekt med minimalt effektbehov. For traktorar opptil 80 hk.

 

KVERNELAND FHP OG FHP PLUS

Kverneland FHP og FHP Plus er universalpusser for vedlikehold av vei, rydding av kanter, grøfter og hekker.

FHP-modellene kombinerer et enkelt konsept med sterk konstruksjon som gir suveren ytelse i felten. En kompakt avrundet form gir perfekt overblikk over slåtteområdet. Det betyr også god komfort under bruk og maksimal driftssikkerhet i arbeidet.

Klippeaggregatet har arbeidsvinkel fra +90o til -65o. Denne arbeidsvinkelen gjør FHP svært anvendelig i bruk. Maskinene har sideforskyvning som standard. Mulig sideforskyving er 58cm/125cm (FHP/FHP Plus).

FHP er beregna for traktorar opptil 110 HK. Arbeidsbreddene 155cm, 185cm og 200cm
FHP Pluss er beregna for traktorar opptil 130 HK. Arbeidsbreddene 200cm, 230cm og 250cm

 

Er du interresert? 

Ta kontakt med ein av våre selgerer

 


Publisert 24. juni - Gaute Risdal

Verktøylinje

Våre leverandører

Felleskjøpet Rogaland Agder samarbeider med ledene leverandører innen redskap til norsk landbruk.

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640