Moi gjødselvogn

Pressemelding - avslutter avtale med Moi

Moi AS har i mange år vært en stødig og god samarbeidspartner for Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA). Sammen har vi hatt høye markedsandeler og mange fornøyde kunder. Vi vil derfor på det sterkeste beklage at MOI AS fra og med 1.januar 2015 har valgt å si opp samarbeidsavtalen med FKRA.

Alle som har kjøpt Moi produkter av FKRA opp gjennom tidene vil fortsatt få både service og reservedeler fra oss. I avtalen med Moi er vi sikret tilgang til reservedeler i minst 10 år.

I salg hos FKRA til og med Juni
Vi forsetter som før med salg av Moi produkter frem til 30. juni 2015. Dette betyr at alle som har kjøpt- eller kjøper Moi produkter frem til denne datoen vil sikre seg fremtidig tilgang til service og reservedeler fra FKRA.

Ny produktplatform av gjødselutstyr
FKRA har en klar intensjon om fortsatt å være en stor aktør med et bredt produktsortiment innen salg av gjødselutstyr, arbeidet med å finne alternative leverandører er i full gang. Målet er at vi i løpet av 1. halvår 2015 skal presentere en helt ny produktplattform av gjødselutstyr.

Spørsmål vedrørende dette kan rettes til Maskindirektør Peder H Kvammen 916 88 099

Publisert 13. Januar 2014 - Peder Helge Kvammen

Verktøylinje

Våre leverandører

Felleskjøpet Rogaland Agder samarbeider med ledene leverandører innen redskap til norsk landbruk.

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640