Servicetelefon illustrasjonsbilde

Servicetelefon for traktor presser

Når graset vokser har vi utvidet vår service. Sommeren er tiden for at vår servicetelefon må lades ofte. Grunnen er at det er mange som benytter seg av vår tjeneste.

Servicetelefonen er åpen frem til 21:00 alle hverdager, i helgen har vi noe redusert bemanning.

Det er mange som benytter seg av denne tjenesten om et problem skulle oppstå, dette kan være at kunden har fått problemer med en maskin som en bruker i slåtten. Vi har mange dyktige teknikere som er vant med feilsøking av disse maskinene, og i mange tilfeller løser vi maskinstopp med hjelp over telefon. Skulle det oppstå større problemer som en ikke kan løse over telefon så har vi og mulighet til kjøre ut til deg for å hjelpe.

Utvidet service når det er størst behov
Hver sommer loggfører vi antall telefoner og hvor mange ganger vi må rykke ut, og dette har resultert i at vi vet når i sesongen det er behov for denne tjenesten.

I dag starter vi i mai / juni opp med servicetelefonen og avslutter i slutten august. Den travleste perioden er definitiv under førsteslåtten, da det er mange maskiner som skal i gang. For å unngå driftsstopp under slåtten kan være å ta en grundig jobb med å smøre og sjekke maskinen før du virkelig må ha den i gang.

Serviceavtale reduserer risiko for driftsstopp
Vi tilbyr serviceavtaler på maskiner som gjør at man reduserer muligheten for driftsstopp, og ikke minst kan unngå at du får unødvendige kostnader. Dem siste årene ser vi en klar trend som sier at antall haste utrykninger på maskiner som står, har nesten halvert seg, og det er mange grunner til dette. Den største grunnen er at maskinene har blitt bedre, og mindre feil på maskinene. Den andre grunnen er at bøndene er mere påpasselige med sine maskiner og følger anbefalte servicer. Dette gir  totalt sett en bedre økonomi og mindre driftsstopp på viktige maskiner.

Felleskjøpet Rogaland Agder er i en særklasse for å gi være kunder en god service, og vi streber hele tiden med å bli bedre på service.

Les også
Vakttelefoner
 

Publisert 28. juli 2014 - Jostein Susort

Verktøylinje

Spar penger med vår serviceavtale!

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) har en svært god serviceavtale som gir deg som kunde inntil 30% rabatt på service på din maskinpark.

Vi gir deg rabatt på arbeid, samt rabatt på deler som inngår i serviceoppdraget. Jo flere maskiner du har i serviceavtalen jo mere rabatt vil du få på din maskinpark.

Alle typer traktor – anleggsmaskin – slåmaskin – rundballepresse kan inngå avtale.

Les mer om vår serviceavtale

Ta kontakt med ditt lokale verksted for opprettelse av avtale.
Telefon sentralbord 51 88 70 00

  • Varhaug 51 77 14 71
  • Kristiansand 481 00 911
  • Haugesund 52 70 54 70
  • Årdal 51 75 42 30
  • Klepp 970 69 779

 

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640