Sigve Horpestad viser entusiasme over det nye oppdraget

Verksted går inn på nye områder

Verksted ved maskinsenteret på Klepp har inngått et spennende samarbeid med Reinhardt Maskin, vi skal levere service og vedlikehold på monsterkutteren og renovasjonsmaskinen The Beast.

The Beast er en meget kraftig kutter fra det amerikanske selskapet The Bandit. Maskinen fliser opp trær, rivningsmaterielle fra hus og stokker av enorme dimensjoner.

Maskinen takler både spiker og skruer. Den er designet for å enkelt kunne skille ut disse ved hjelp av et enormt magnetisk bånd.  

Sigve Horpestad er servicetekniker er hos FKRA. Han kan fortelle at The Beast enkelt kan ta trestokker på over 1 meter i diameter.

- Dette er en heftig maskin med hele 550 HK, smiler han bredt.

Vår verkstedvirksomhet har nylig inngått avtale med John Deere Forestry på deres skogsmaskiner.
 

- Vi utvider med disse nye maskintypene vår kompetanse, og går samtidig inn på nye spennende områder. Denne maskinen er trolig den eneste av sitt slag i vårt område, forteller sjef for ettermarked Jostein Susort.

Maskinen er solgt av Reinhardt Maskin til Ivar Gjenvinning, den er transportabel og skal brukes på flere av IVAR sine stasjoner.

Publisert 1.mars 2012 - May Linda Schjølberg

Verktøylinje

Spar penger med vår serviceavtale!

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) har en svært god serviceavtale som gir deg som kunde inntil 30% rabatt på service på din maskinpark.

Vi gir deg rabatt på arbeid, samt rabatt på deler som inngår i serviceoppdraget. Jo flere maskiner du har i serviceavtalen jo mere rabatt vil du få på din maskinpark.

Alle typer traktor – anleggsmaskin – slåmaskin – rundballepresse kan inngå avtale.

Les mer om vår serviceavtale

Ta kontakt med ditt lokale verksted for opprettelse av avtale.
Telefon sentralbord 51 88 70 00

  • Varhaug 51 77 14 71
  • Kristiansand 481 00 911
  • Haugesund 52 70 54 70
  • Årdal 51 75 42 30
  • Klepp 970 69 779

 

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640