Søk

Du er her:

  • Forsiden>
  • Om FKRA>
  • Presse>
  • Felleskjøpet Rogaland Agder bygger Norges største maskin- og landbrukssenter på Klepp.
Felleskjøpet flagg
Vi bygger et komplett senter som huser alle tjenester og varer

Felleskjøpet Rogaland Agder bygger Norges største maskin- og landbrukssenter på Klepp.

Felleskjøpet Rogaland Agder er allerede godt i gang med utbyggingen av dagens senter, til det som blir Norges største maskin- og landbrukssenter.

FKRA ønsker å skape et komplett senter som huser alle tjenester og varer som vi har å tilby, og det er ikke få - enten kunden er bonde, annen næringsdrivende eller privatperson.

Byggeprosessen er godt i gang og ferdigstilling er planlagt 1. kvartal 2017.

Tomten er på hele 33 mål, og det vil samlet bli ca. 7 500 kvadratmeter under tak. Antall ansatte på senteret vil øke fra dagens 50 til ca. 60 ansatte når det er ferdig og i full drift.

Dette betyr at vi skal ansette flere personer i den kommende perioden.

Publisert 07.04.216 - Hallvard Vikeså

Verktøylinje

Strategiperioden 2019- 2022

FKRA skal være en lønnsom partner for våre kunder og eiere.

Vi har en klar og tydelig visjon som gir oss retningen i vår utvikling -  vi skal være landbrukets mest attraktive og lønnsomme partner.

Våre verdier bestemmer våre holdninger og handlinger og er personligheten til bedriften. I vårt daglige virke er de nyttige veivisere for hvordan vi utfører vårt arbeid.

Våre verdier er

  • Pålitelig
  • Effektiv
  • Nyskapende

Vi har satt oss spenstige mål for denne strategiperioden. FKRA skal være den foretrukne samarbeidspartner med det beste utvalget av driftsmidler, som bidrar til økt lønnsomhet for bonden. Vi skal assosieres med nyskapende produkter og effektive løsninger. Våre kunder skal oppleve personlig engasjement og punktlige leveranser.

FKRA tar samfunnsansvar med fokus på klima og bærekraft, vi skal bidra til en bærekraftig matproduksjon i et globalt perspektiv.

Målet vårt på kort og lang sikt er å gi våre eiere og kunder lønnsomhet i egen produksjon.

Vi ønsker å være en lønnsom partner for våre eiere!

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640