Søk

Du er her:

Gabriel Joa
Gabriel Joa

Pressemelding: Gabriel Joa stiller ikke til gjenvalg som styreleder i FKRA

Gabriel Joa stiller ikke til gjenvalg som styreleder på årsmøtet i Felleskjøpet Rogaland Agder, 22. mars 2018.

Jeg har hatt det store privilegium å få være styreleder i Felleskjøpet Rogaland Agder i 8 år.  Konsernet har i denne perioden vært gjennom en rivende utvikling med god utvikling både for datterselskaper og morselskap.

Alt har sin tid og jeg har tatt beslutningen om ikke å stille til gjenvalg og gir stafettpinnen over til nye krefter.

Jeg forlater et konsern med en sunn økonomi og mange dyktige ansatte som hver dag jobber for å styrke bonden sin økonomi.

 

Gabriel Joa
Tlf. 908 56 389

 

Publisert 08. februar 2018

Verktøylinje

Strategiperioden 2019- 2022

FKRA skal være en lønnsom partner for våre kunder og eiere.

Vi har en klar og tydelig visjon som gir oss retningen i vår utvikling -  vi skal være landbrukets mest attraktive og lønnsomme partner.

Våre verdier bestemmer våre holdninger og handlinger og er personligheten til bedriften. I vårt daglige virke er de nyttige veivisere for hvordan vi utfører vårt arbeid.

Våre verdier er

  • Pålitelig
  • Effektiv
  • Nyskapende

Vi har satt oss spenstige mål for denne strategiperioden. FKRA skal være den foretrukne samarbeidspartner med det beste utvalget av driftsmidler, som bidrar til økt lønnsomhet for bonden. Vi skal assosieres med nyskapende produkter og effektive løsninger. Våre kunder skal oppleve personlig engasjement og punktlige leveranser.

FKRA tar samfunnsansvar med fokus på klima og bærekraft, vi skal bidra til en bærekraftig matproduksjon i et globalt perspektiv.

Målet vårt på kort og lang sikt er å gi våre eiere og kunder lønnsomhet i egen produksjon.

Vi ønsker å være en lønnsom partner for våre eiere!

 

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640