Champion TEMPO

Champion Tempo er et müslifôr spesialutviklet til sportshester med høyt prestasjonsnivå. Egner seg også godt som appetittvekker til matleie hester.

Champion Tempo er et müslifôr spesialutviklet til sportshester med høyt prestasjonsnivå. Egner seg også godt som appetittvekker til matleie hester.

Champion Tempo er laget for å tilfredsstille behovene til sportshester med høyt prestasjonsnivå. Våre toppidrettsutøvere har høye krav for å prestere på topp i dag, men også for å ha et godt utgangspunkt for god helse i framtiden. Sportshesten må trenes hardt for å holde sitt høye nivå, og må også få i seg nok energi til å yte maksimalt.

Enkelte hester kan ha problemer med matlysten i perioder med mye trening eller konkurranse. Champion Tempo er utviklet for at en hest som har trent hardt og har gitt sitt beste, skal kunne glede seg til et ekstra velsmakende måltid.

Champion Tempo inneholder blant annet floghavrefri havre, mikronisert mais, eple og linfrø, og har en tiltalende krydderlukt. Fôret kombinerer de smakfulle ingrediensene med en spesialtilpasset
vitamin- og mineralblanding som er justert etter mineralinnholdet i årets norske grovfôr. På denne måten kan du være trygg på at hesten til enhver tid får i seg riktig mengde vitaminer og mineraler
dersom den spiser de anbefalte mengdene.

 

 

Verktøylinje

Velkommen til kundesenter

Bestiller du varer fra vår nettløsning vil du få full oversikt over dine bestillinger, bedre kontroll, enklere bestillingsrutiner og samtidig høyere rabatt på dine bestillinger.

994 30 640 - Telefon for bestilling av kraftfôr og plantekulturprodukter
(telefonsvarer etter arbeidstid)

Hastebestillinger vakttelefon: 907 43 675
(fredag 15.00-20.00, lørdag og søndag 08-20.

Lørdag, søndag og helligdager vil kraftfôret som regel bli kjørt ut mellom 09-15.

*Leveranser på lørdager blir belastet et gebyr på kr 1 000,-
*Leveranser på søndag og helligdager blir belastet et gebyr på kr 2 000,-

Bestillingsrabatt
1 % rabatt på kraftfôr i bulk (standard sortiment) ved bestilling innen klokken 12 to arbeidsdager før ønsket levering.

Bestilling via internett gir kr 100,- i rabatt for hver bestilling over kr 5000,-.

Har du prøvd hurtigbestilling?
Vi viser deg hvor enkelt det er

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640