Søk

Du er her:

linnaea borealis
Navnet Linnaea stammer fra blomsten Linnaea borealis

Felleskjøpet lanserer FORMEL Linnea

Felleskjøpet Rogaland Agder og Felleskjøpet Agri lanserer FORMEL Linnea, en helt ny kraftfôrblanding basert på kun norsk korn og mest mulig kortreiste råvarer.

Felleskjøpene er opptatt av å ha et bredt kraftfôrsortiment tilpasset kundenes ulike behov. I utviklingen av FORMEL Linnea har vi satset på kundegruppen som ønsker kortreiste råvarer. Vi har derfor utviklet en kraftfôrblanding som sammen med godt grovfôr gir en norskandel i fôret på over 90 % ved produksjon av mjølk og kjøtt. Karbohydratkilden i kraftfôret er norsk korn, og proteinråvaren er raps som vi kjøper fra nærliggende land. FORMEL Linnea er uten soyamel og palmebasert fett. Råvarer som vitaminer, mineraler og melasse produseres ikke i Norge og importeres også til denne fôrblandingen.

Felleskjøpene er opptatt av et sterkt norsk landbruk med økt bruk av norske fôr-ressurser. Det pågår for tiden flere spennende prosjekt for utvikling av norske proteinkilder. Dette er et langsiktig arbeid som krever innsats fra alle aktørene i bransjen. Med FORMEL Linnea omsetter Felleskjøpet visjoner til praksis og tar lederrollen i dette viktige arbeidet.

FORMEL Linnea kan brukes som eneste kraftfôrblanding til mjølkekyr og okser. Blandingen passer et moderat til middels ytelsesnivå og er tilpasset middels tidlig høsta grovfôr med proteininnhold mellom 13-18 %. For de som ønsker høyere ytelse kan man kombinere FORMEL Linnea med proteintilskuddet FK raps 92 eller FORMEL Superkarbo.

Dersom du ønsker mer informasjon om denne kraftfôrblandingen, ta kontakt med din fagkonsulent i Felleskjøpet Rogaland Agder.

Publisert 12. september 2016 - Aasne Aasland

Verktøylinje

Velkommen til kundesenter

Bestiller du varer fra vår nettløsning vil du få full oversikt over dine bestillinger, bedre kontroll, enklere bestillingsrutiner og samtidig høyere rabatt på dine bestillinger.

994 30 640 - Telefon for bestilling av kraftfôr og plantekulturprodukter
(telefonsvarer etter arbeidstid)

Hastebestillinger vakttelefon: 907 43 675
(fredag 15.00-20.00, lørdag og søndag 08-20.

Lørdag, søndag og helligdager vil kraftfôret som regel bli kjørt ut mellom 09-15.

*Leveranser på lørdager blir belastet et gebyr på kr 1 000,-
*Leveranser på søndag og helligdager blir belastet et gebyr på kr 2 000,-

Bestillingsrabatt
1 % rabatt på kraftfôr i bulk (standard sortiment) ved bestilling innen klokken 12 to arbeidsdager før ønsket levering.

Bestilling via internett gir kr 100,- i rabatt for hver bestilling over kr 5000,-.

Har du prøvd hurtigbestilling?
Vi viser deg hvor enkelt det er

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640