KRAFTFÔR TIL FJØRFE

KROMAT er Felleskjøpene sitt varemerke på kraftfôr til fjørfe. Vårt sortiment tilfredsstiller alle fjørfeproduksjoner: avl, oppdrett, rugeegg, konsumegg og slaktekylling.

 

Alle priser på kraftfôr og tilskuddsfôr gjelder fra hovedlager Kvalaberg eks mva. Evt frakt beregnes etter de til enhver tid gjeldende fraktsatser. Våre FK avdelinger og forhandlere vil påregne frakt og håndteringskostnader til sine priser

 

  • Næring, helse og miljø

    Kommersiell fjørfeproduksjon får fullfôr – et kraftfôr (korn og proteinblanding) som inneholder alt av næringsstoff som fjørfeet trenger. De ulike kraftfôrtypene er tilpasset produksjon og alder. Vi velger allikevel å ha et sortiment av tilskudd til fjørfe.

  • Far for 35 000

    Han var klar til å starte kyllingproduksjon i 2013, men et marked som lå nede gjorde at husbyggingen fikk forrang. I dag har Svein Jarle Njærheim (29) både nytt bolig- og kyllinghus på garden i Hå.

Viser fra 21 til 22 av totalt 40 artikler

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640