KRÅSESTEIN KYLLING (GEFLUGELGRITT) GROV

Kråsestein grov er et produkt av knust glimmergneis som er 2-5 mm i størrelse. Bidrar til en optimal kråsfunksjon.

Kråsestein er et produkt av knust glimmergneis som er 2-5 mm i størrelse.  Bidrar til en optimal kråsfunksjon.

Bruk av kråsstein til kylling har vist seg å være positivt for å fremme aktiviteten i slakekyllingshuset de første dagene. Kråsen hos fjørfe er også konstruert for at dyrene skal spiser en liten mengde med stein, som bidrar til en optimal kråsfunksjon.

Bruksperiode og mengde: Til slaktekylling anbefales 5 g per kylling og tildeles fra dag 0 og frem til dag 3.

* Kan også brukes som sysselsetting i oppal eller hos andre fjørfe, hvor det ikke er ønskelig å bruke kråsstein som også fungerer som et kalsiumtilskudd. 

Antall på pall/eske: 40 stk.

 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640