KROMAT AVL KYLLING 1 GRYN

Kromat Avl Kylling 1 Gryn er en blanding som sikrer dyrenes næringsbehov fra 5 % verping til cirka 32 ukers alder.


Kromat Avl Kylling 1 Gryn er en blanding som sikrer dyrenes næringsbehov fra 5% verping til cirka 32 ukers alder.


Mengde kraftfôr justeres ut i fra utvikling av verpeprosent og eggvekter. Fra 40-50% verping skal eggvektene øke med 0,3 gram per dag. Tommelfingerregel er 1 gram økning i fôrmengde ved 2% økning i verping.


Blandingen har 10-13% større volum enn pelletert vare.


Bruksperiode: 5% verping til ca 32 uker
Mengde: Tildeling etter vektutvikling på dyra og verpeprosent i flokken.


4 dagers bestillingstid

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | kundesenter@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: kundesenter@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640