KROMAT AVL KYLLING 3 GRYN

KROMAT Avl Kylling 3 Gryn er en blanding som sikrer dyrenes næringsbehov, tilfører ekstra kalsium og stabiliserer eggvektutvikling.

KROMAT Avl Kylling 3 Gryn er en blanding som sikrer dyrenes næringsbehov, tilfører ekstra kalsium og stabiliserer eggvektutvikling.
 

Blandingen har likt energiinnhold som Kromat Avl Kylling 2. Den har litt lavere proteininnhold for å unngå for store egg mot slutten av produksjonen. Kalsiuminnholdet er høyere enn Kromat Avl Kylling 2 for å sikre skallkvaliteten når hønene blir eldre. Mengde fôr justeres ut i fra vekstkurve, eggvektutvikling og verpeprosent.
 

Ved overgang fra Kromat Avl Kylling 2 vurder eggvektene etter 3 dager og deretter bestem om det er nødvendig eller ikke å øke fôrmengden. Det forventes en mer forsiktig eggvektutvikling ved bruk av denne blandingen, men stabil verpeprosent.
 

Blandingen har 10-13% større volum enn pelletert vare.
 

Bruksperiode: Fra 45 uker
Mengde: Tildeling etter eggvektutvikling og verpeprosent i flokken.
 

4 dagers bestillingstid

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | kundesenter@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: kundesenter@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640