KROMAT AVL KYLLING START GRYN

KROMAT Avl Kylling Start Gryn er en blanding som sikrer nok kalsium for høner som er i starten av verpeperioden (opp til 5 % verping).

KROMAT Avl Kylling Start Gryn er en blanding som sikrer nok kalsium for høner som er i starten av verpeperioden (opp til 5 % verping).
 

Mengden justeres ut i fra flokkens vekstkurve. Nyeste anbefaling er 135 gram fôr ved 5 % verping for å gi god fettavleiring innen verpingen starter.
 

Bruksperiode: Fra ca. 18 uker til 5% verping.
Mengde: Tildeling etter vektutvikling på dyra og verpeprosent i flokken. Generell anbefaling 135 gram ved 5% verping.


4 dagers bestillingstid

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | kundesenter@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: kundesenter@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640