KROMAT VERP 1

Kromat Verp 1 er et næringsrikt kraftfôr som bidrar til god eggvektsutvikling. Kraftfôret kan brukes fra 2 % verping ved normalt fôropptak eller etter en periode med Kromat Verp Opp.

Kromat Verp 1 er et næringsrikt kraftfôr som bidrar til god eggvektsutvikling. Kraftfôret kan brukes fra 2 % verping ved normalt fôropptak eller etter en periode med Kromat Verp Opp. Kromat Verp 1 kan brukes frem til det er behov for en mer kalsiumrik blanding ved 40/45 ukers alder. Da anbefales overgang til Kromat Verp 1S som har et høyere innhold av kalsium.

 

Kraftfôret kan alternativ brukes frem til eggvektene er 64 gram eller mer. Da anbefales Kromat Verp 2 som er et litt lavere proteininnhold. Kromat Verp 1 har lavere proteininnhold enn Kromat Verp Opp.

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640