KROMAT VERP 3S

Kromat Verp 3S er en næringsrik verpeblanding beriket med kalsium og andre elementer for å bevare skallkvaliteten.

Kromat Verp 3S er en næringsrik verpeblanding beriket med kalsium og andre elementer for å bevare skallkvaliteten. Kraftfôret brukes etter 45 ukers alder ved behov for mer kalsium og ved eggvekter tyngre enn 65 gram. Blandingen har et lavere proteininnhold enn Kromat Verp 2S. Ved svært høyt fôropptak, men lavere eggvekter enn 65 gram, kan blandingen vurderes. Ta i tilfelle kontakt med din kraftfôrkonsulent.

 

Kromat Verp 3S kan brukes frem til utrangering hvis flokken utvikler seg normalt med ønskede produksjonsresultater. Ved eggvekter over 66 gram og økende anbefales overgang til FK Verp 4S.

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640