KROMAT VERP OPP

En energirik blanding som sikrer dyrenes næringsbehov for eggproduksjon og tilvekst.

En energirik blanding som sikrer dyrenes næringsbehov for eggproduksjon og tilvekst.

KROMAT Verp Opp er et fôr som er egnet som et alternativ til Verp 1 til flokker med lav kroppsvekter og lavt fôropptak. Blandingen anbefales først og fremst til høns i aviarier.

Brukes fra 2-5 % verping frem til avtagende tilvekst hos høner. Ved manglede oversikt over tilvekst hos hønene, anbefales bruken av blandingen til maks 26 ukers alder

* Ved  behov for bruk av blandingen til høns i miljøbur, anbefales bruk av blandingen til maks 24 ukers alder.

Bruksperiode: 18 uker til avtagende tilvekst. (Aviar: Maks 26 uker) (Miljøbur: Maks 24 uker)
Mengde: 50-110 g per dyr, oker i takt med produksjon
 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | firmapost@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640