Kroppsvekta til høna er en viktig faktor for eggvekt - illustrasjonsbilde
Kroppsvekta til høna er en viktig faktor for eggvekt!

Eggvekt og kroppsvekt

Kroppsvekta til høna er en viktig faktor for eggvekt! Felleskjøpet Rogaland Agders kraftfôr sikrer en god vekst på fjørfé.

Vi har dyktige fagfolk som optimerer og setter sammen resepter slik at vil til enhver tid får maksimalt ut av tilgjengelige råvarer. Vår målsetting er at vi skal være landets beste kraftfôrleverandør.

Vei gjerne 30-50 høns i starten av innsettet og igjen i oppverpingsfasen for å kontrollere at de følger riktig vekstkurve.

Ta kontakt med en av våre konsulenter på fjørfe for mer informasjon.


Publisert - Keilih Nyback

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640