Fjørfedagene 2020

Fjørfedagene 2020

5. og 6. mars avholdes Fjørfedagene 2020 i Stavanger. Her har du muligheten til å delta på mange spennende foredrag med bl.a. Landbruks- og matminister Olaug Bollestad, Bothild Nordsletten, Geir Pollestad, Chr. Anton smedshaug og Knut Røflo m.fl.

FKRA er stolt sponsor av Fjørfedagene 2020!

Mer informasjon om arrangementet finner du her

Detaljert program finner du her

Vi sees!

 Publisert 4. mars 2020 - Maria Risdal

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640