Kylling 2 Låg har gitt gode resultater for de som har brukt det
Gode resultater med Kylling 2 Låg

Gode resultater med Kylling 2 Låg

I slutten av 2013 lanserte vi Kylling 2 Låg som et alternativt vekstfôr til kylling. Siden den gang har positive resultater gjort at flere og flere produsenter har oppdaget denne blandingen. I sommer spiste 1/3 av alle FKRAs kylling-innsett Kylling 2 Låg som eneste vekstfôr.

Kylling 2 Låg har gitt gode resultater for de som har brukt det. Mindre beinproblemer og en lavere dødelighet, sammen med en god tilvekst har vist seg å gi et godt dekningsbidrag ute hos produsentene.

Vi jobber hele tiden med å videreutvikle denne blandingen og resten av vårt sortiment for å skape enda bedre resultater for deg som produsent.

Ta gjerne kontakt med oss for en vurdering på om Kylling 2 Låg kan være med å skape økt lønnsomhet hos deg også.

Salgskonsulent fjørfe,Sven Grødeland: 974 01 035
Fagleder fjørfe,Siril Kristoffersen: 979 60 250
Kundekonsulent Nord-Rogaland og Hordaland, Egil Hervik: 915 47 591

 

Publisert 10. september 2014 - May Linda Schjølberg

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640