Søk

Du er her:

Fôrblandinger til hobbyhøner, duer og andre fjørfe finner du i FK-butikken

Har du hobbyhøns, duer eller annet fjørfe?

I vårt Kromat sortiment finner du helkornblandinger til alle typer fjørfe. Vi har duefôr, flyvefôr og Kromat strøkorn men også viktige tilleggsprodukter.

 

Duefôr 25 KG
Duefôr er en basisblanding av hele korn som er tilpasset duer. Blandingen er næringsrik og består av erter og ulike kornslag. 
 

Flygefôr 25 KG
Flygefôr er en blanding av hele korn som er tilpasset duer som flyr lange distanser eller kappflyging. Kraftfôret er en energirik blanding av erter, korn og mais.


Kromat strøkorn 25 kg
Dette er en helkornblanding av hvete til alle typer fjørfe.


Klukk oppdrett lett eller kraft i 25 kilos sekk kan eventuelt gis som komplett granulert kornblanding og er spesielt beregnet til fugler i vekst.


Tilleggsprodukter
Vi har også tillegsprodukter som hakkeblokk, kråsestein og skjellsand.

 

Se alle våre fjørfeblandinger og tilleggsprodukter

Hele sortimentet finner du i din nærmeste FK-butikk

 


Publisert 26. juni - Aasne Aasland

 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640