Søk

Du er her:

Kromat Fjørfe - toppbilde - Felleskjøpet Rogaland Agder

Ny allsidig fjørfeblanding i 25 kg sekk

KROMAT fjørfe er et kraftfôr med struktur og innhold som passer til alle typer fjørfe i vekst og til egglegging.

Fôret gir god tilvekst, god verping og fin fjørdrakt. Passer for ender, kalkun, gjess, verpehøns, prydhøns, kyllinger, vaktel og fasan.

KROMAT fjørfe inneholder kun de beste råvarer

- Vegetabilske karbohydrat- og proteinfôrmidler
- Inneholder mais for den fine, gule plommefargen si skyld.
- Norske kornråvarer som havre og hvete.
- Balansert energi- og proteininnhold til vekst og vedlikehold.
- Vitaminer og mineraler.

Fôringstips
KROMAT fjørfe kan brukes som eneste fôr der dyrene har fri tilgang. Fôret kan også brukes i kombinasjon med matrester, helt korn, frø og gress.

Vannfugler som ender og gjess bør få oppbløtt fôr. Bland derfor kraftfôret med vann i egen skål. Rengjør fôrskålen etter hver fôring. Andre fjørfe (høner, kalkuner, vaktler etc.) bør få tørt fôr.
Til små kyllinger bør en vurdere å knuse fôret for å gjøre fôropptaket lettere.

Fôret inneholder moderate mengder kalsium. Til eggleggende fjørfe bør en vurdere å gi tilskudd av skjellsand for å sikre god skallkvalitet.

Publisert 13. mai 2014 - Siril Kristoffersen
 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640