Ny Pluss brosjyre - Dyras beste tilskuddsfôr!

Ny brosjyre Pluss tilskuddsfôr

I vår nye Pluss brosjyre finner du god oversikt og veiledning om bruk av Pluss tilskuddsfôr. God forsyning av mineraler og vitaminer er viktig for å oppnå en høy produksjon og for å sikre et godt immunforsvar hos dine dyr.

Sortimentet består av mineral- og vitamintilskudd, melkeerstatninger og annet tilskuddsfôr for spesielle ernæringsmessige behov. Vi har utvalg til både storfe, sau, geit, svin og fjørfe.
 

Last ned Pluss-brosjyren - Dyras beste tilskuddsfôr!


Publisert 2. september 2013 - Grethe Sevdal

 

 

 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640