Søk

Du er her:

Kromat Kylling 3 Høg

Presisjonsfôring med Kromat Kylling 3 Høg

Ønsker du en sunnere kylling og bedre produksjonsøkonomi? Presisjonsfôring er å gi dyra det de trenger når de trenger det.

Presisjonsfôring er å gi dyra det de trenger når de trenger det. Kromat Kylling 3 Høg tar slik fôring til et nytt nivå. Ved å bruke Kromat Kylling 3 Høg etter Kromat Kylling 2 Høg treffer man bedre på kyllingens energi og proteinbehov på slutten av innsettet.


Slik anbefaler vi bruk av Kromat kyllingsortiment:

Ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter på kraftfôr for faglige råd. 

__________________________________________________________

Publisert 15. februar 2021 - Maria Risdal, fagleder fjørfe

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640