Søk

Du er her:

Kraftfor

Prisnedgang på kraftfôr i september

En relativ stabil og forutsigbar situasjon på norsk korn og proteinråvarer gjør at vi allerede nå kan sette ned prisene på vårt kraftfôr.

Et nytt kornår gjør at prisene på kraftfôr justerer seg i forhold til årets jordbruksavtale og terminstigningen på norsk korn.

Sjekk våre nye priser her på nettsiden.

 

Publisert 30. august 2016 - Aasne Aasland 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640