KROMAT KYLLING 2 HØG (F)

KROMAT KYLLING 2  (F) er et vekstfôr uten tilsetning av narasin eller andre koksidiostatika.

KROMAT KYLLING 2  (F) er et vekstfôr uten tilsetning av narasin eller andre koksidiostatika.

Dette er et energirikt kraftfôr som gir et lavt fôropptak, men samtidig en god tilvekst. Et lavere fôropptak kan ha en positiv effekt på strøet i huset og på tråputescore. Siden dette fôret er uten koksidiostatika kan det også brukes som sluttfôr.

Mengde fôr kan variere avhengig av appetitten i flokken samt antall slaktedager.

Bruksperiode: Fra dag 11 og frem til slakt
Mengde: 1,9 kg per kylling

*(F) = inneholder fiskemel

 

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | kundesenter@fkra.no

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: kundesenter@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640