KROMAT KYLLING 2 TARMHELSE

Kromat Kylling 2 Tarmhelse tilsvarer Kromat Kylling 2 Låg i protein og energiinnhold, men har blant annet et høyere innhold av probiotika.

Kromat Kylling 2 Tarmhelse tilsvarer Kromat Kylling 2 Låg i protein og energiinnhold, men har blant annet et høyere innhold av probiotika. Et høyere innhold av probiotika kan være gunstig i besetninger der det har vært utfordringer med tarmhelse. Kraftfôret inneholder ikke koksidiostatika.

 

Kan brukes etter perioden med Kromat Kylling 1 og ut resten av innsettet. Mengde fôr varerier fra kull til kull og med slaktealder.

 

4 dagers bestillingstid.

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640