KROMAT KYLLING PRESTART (F)

KROMAT KYLLING  PRESTART (F), et prestartfôr som er ment for en kortere bruksperiode enn tradisjonelt startfôr. Utviklet for å styrke kyllingen de to tre første levedagene ved en narasinfri fôringsstrategi.

KROMAT KYLLING  PRESTART (F), et prestartfôr som er ment for en kortere bruksperiode enn tradisjonelt startfôr. Utviklet for å styrke kyllingen de to tre første levedagene ved en narasinfri fôringsstrategi.  

Blandingen er rik på energi og protein samt andre tilsetninger som skal bidra med å sikre god helse og tilvekst. Brukes i kombinasjon med KROMAT KYLLING 1 (F) uten Narasin ellers som eneste startfôr 

Bruksperiode: 0-4 dager
Mengde: 100g per kylling

*(F) = inneholder fiskemel

For å styrke kyllingen ved narasinfri fôringsstrategi.

Fôr fra dag 0 anbefales 100 gram pr. dyr for å styrke kyllingen i et narasinfritt miljø.

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger     Tlf: 51 88 70 00     E-post: firmapost@fkra.no    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640