Søk

Du er her:

Peckstone

Tilbud på Peckstone Mineralstein fjørfe

Vi har nå restbeholdning av Peckstone Mineralstein fjørfe som fra leverandør er datostemplet med nov 2015. Steinen er fullt ut brukbar, men vi er forpliktet til å fortelle kundene at den datostemplet Prisen er satt til kr 50 fra lager på Kvalaberg så lenge gammel beholdning rekker.

Mineralstein til eggleggende høner. Peckstone kan sammenlignes med en porøs mineralstein.

Steinen skal tilfredstille hønenes behov for pikking og nebbsliping og gir dermed hønene økt aktivitetsnivå i tråd med deres naturlige instinkter. Samtidig gir aktiviteten individuell opptak av kalsium, magnesium og natrium.

Steinene settes ut i flokken der dyra ferdes.

Antall steiner vurderes individuelt, men et forslag kan være 1 stein pr 500 høner.

Publisert 11. desember 2015 - Aasne Aasland

Verktøylinje

Usedvanlig gul med naturlig kraftfôr

Har du noen gang knekt et solegg og lurt på hvorfor disse eggene har en så deilig gulfarge?

Svaret er enkelt, høna har spist et kraftfôr Felleskjøpet Rogaland Agder har utviklet i samarbeid med Prior, og fargen kommer fra helt naturlige og nøye utvalgte ingredienser.

Det er blitt hevdet at det er kunstige tilsetningstoffer som skaper fargen, dette stemmer ikke. Vi er en stor organisasjon og vi er konsekvente på at vi ikke tar snarveier. Hvis det koster å produsere noe skikkelig, så produserer vi det skikkelig og lar det koste.

Våre kunder er bønder og vi må skape produkter som forbrukerne har tillit til. Tillit er nøkkelen til alt vi jobber med, vi må ha tillit både hos kundene våre og hos sluttforbrukeren.

Personvernpolicy | Kontakt oss på e-post

Besøksadresse: Sandvikvn. 21, Stavanger     Adresse: Postboks 208 Sentrum, 4001 Stavanger    Org.nr: NO915442552MVA - Kundesenter: 994 30 640